Ντέκλαν Ράις: Στα ουράνια το ποσό που ζητάει η Γουέστ Χαμ για να τον πουλήσει

Στα 100.000.000 ευρώ είναι οι απαιτήσεις της Γουέστ Χαμ για την πώληση του Ντέκλαν Ράις όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το ESPN.

West Ham's Declan Rice is mobbed by teammates as he celebrates towards his teams fans after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Southampton and West Ham United and at St Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Ντέκλαν Ράις έκανε κάτι που θα συζητηθεί (AP PHOTO/KIN CHEUNG)

Εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ πραγματοποιεί ο Ντέκλαν Ράις γεγονός που τον έχει βάλει στη λίστα κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες θέλει να εκμεταλλευτεί τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομα του Άγγλου ποδοσφαιριστή και δεν σκοπεύει να ρίξει τις απαιτήσεις κάτω από τα 100.000.000 ευρώ.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει σχεδόν όλες οι κορυφαίες ομάδες της Premier League, με την Άρσεναλ να είναι αυτή που έχει τον προσεγγίσει πιο "ζεστά" αλλά και να είναι και η μόνη, μεταξύ των υποψηφίων που έχει "χώρο" για μία τέτοια κίνηση καθώς τόσο η Τσέλσι όσο και η Γιουνάιτεντ δεν έχουν τους πόρους εξαιτίας του FFP.

Τον ποδοσφαιριστή τσεκάρουν και οι Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ, οι οποίες όμως φέρεται πως έχουν άλλες προτεραιότητες για τον χώρο του κέντρου.

Πάντως, το ποσό αυτό αναμένεται να αλλάξει σε περίπτωση που η Γουέστ Χαμ χάσει τη μάχη της παραμονής και πέσει στην Championship, έχοντας βέβαια τη δεδομένη χρονική στιγμή προβάδισμα ασφαλείας.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ράις έχει καταγράψει 43 συμμετοχές με 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ ήταν βασικός και αναντικατάστατος και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Μπέλι πουλάει Μεντί και φέρνει στον Ποτσετίνο κορυφαίο γκολκίπερ

Παρί: Ο παίκτης που είναι στα "μαχαίρια" με τον Εμπαπέ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να γυρίσει

Νεϊμάρ: Πρώτα τον αποδοκίμασαν και μετά τον έκαναν trend στο twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK