Μπάγερν: Κάνει γυριστή στην Σίτι και παζαρεύει για τον Κανσέλο

Η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με δημοσίευμα δεν θέλει να πληρώσει τα 70.000.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Ζοάο Κανσέλο.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Τριγμοί στο deal της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν Μονάχου για τον Ζοάο Κανσέλο. Ρεπορτάζ του 90min υποστηρίζει πως οι Γερμανοί πάνε να φέρουν τούμπα τη συμφωνία για να μην πληρώσουν στους Άγγλους τα 70.000.000 ευρώ που είχαν συμφωνηθεί για μόνιμη μεταγραφή του Πορτογάλου.

Θυμίζουμε πως ο Κανσέλο μετακόμισε στην Βαυαρία στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς ενοίκιο και υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Μάλιστα, στο κόλπο της απόκτησης του 28χρονου μπακ είχε μπει και η Ρεάλ, αλλά προσφορά της δεν ικανοποίησε τους Πολίτες.

Η μεγάλη εικόνα: Τώρα, το προαναφερθέν Μέσο σημειώνει πως η Μπάγερν έχει αρχίσει ήδη να συζητάει την μονιμοποίηση του Κανσέλο με την Σίτι, αλλά όχι με τα 70Μ. Οι Γερμανοί φέρονται να επιχειρούν να ρίξουν την τιμή κοντά στο 60άρι. Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής πώς σκέφτεται το κλαμπ του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Όσον αφορά στην Ρεάλ Μαδρίτης, η διοίκηση Πέρεθ ήθελε τον παίκτη με 30.000.000 ευρώ άμεσα καταβολή και 20.000.000 ευρώ σε βάθος χρόνου που δεν έχει προσδιοριστεί σε κάποιο από τα ρεπορτάζ που ανέδειξαν το θέμα.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Οι δύο αντί-Μπενζεμά μαζί δεν έχουν όσα γκολ έχει σκοράρει ο Καρίμ φέτος

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ ονόμασε τον καλύτερο παίκτη της ομάδας

Παρί: Γι' αυτό "φεύγει" τον Νεϊμάρ, τσακώθηκε άγρια με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και συμπαίκτες

News 24/7

24MEDIA NETWORK