Μπάγερν: Ο CEO γνωρίζει τι πρέπει να κάνει ο Τούχελ για να γυρίσει ο τροχός

Πίστωση χρόνου στον Τόμας Τούχελ για να βελτιώσει την τωρινή εικόνα της ομάδας θέλει να δώσει ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χάσαν Σαλιχάμιντζιτς.

Bayern's head coach Thomas Tuchel grimaces before the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ AP

Να χάσει όλους τους στόχους της χρονιάς κινδυνεύει η Μπάγερν Μονάχου μετά από την ήττα από την Λειψία για την Bundesliga, καθώς πλέον βρίσκεται 1 βαθμό μπροστά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Μεγάλη κουβέντα γίνεται στο εσωτερικό των Γερμανών για την επιλογή του Τόμας Τούχελ αλλά ταυτόχρονα και την απομάκρυνση του Τζούλιαν Νάγκελσμαν, καθώς από τότε που έγινε η μεγάλη αλλαγή η ομάδα έχει βγει εκτός από όλους της τους στόχους.

Για την ήττα από την Λειψία αλλά και την επιλογή Τούχελ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Χάσαν Σαλιχάμιντζιτς, ο οποίος θέλησε και στηρίξει δημόσια τον Γερμανό και να του δώσει τον απαραίτητο χρόνο.

"... Το να απολύσουμε τον Νάγκελσμαν ήταν κάτι που κοιτάζαμε πολύ καιρό και νομίζουμε πως έτσι έπρεπε να δράσουμε. Ο Τόμας Τούχελ χρειάζεται να κάνει προετοιμασία με την ομάδα, τότε όλα θα πάνε καλύτερα..."

Θυμίζουμε ότι από την ημέρα που ανέλαβε τον πάγκο της Μπάγερν ο Τούχελ, οι Γερμανοί έχουν γνωρίσει τον αποκλεισμό τόσο από το Κύπελλο όσο και από το Champions League.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Τσάβι θέλει υπερπαίκτη της Μπάγερν που μοιάζει αδύνατο να φύγει, αλλά υπάρχει εσωτερικό θέμα

Απίστευτο! Ο Αλέξις Σάντσες "αναστήθηκε" και γίνεται αντί-Μέσι

Βαρέθηκε ο Καμαβινγκά με τη διαχείριση που του κάνει ο Αντσελότι γράφουν οι Γάλλοι

News 24/7

24MEDIA NETWORK