Μπάγερν Μονάχου: Πάει για επαναπατρισμό "βόμβα"

Τον Αντρέ Τερ Στέγκεν έχει θέσει ως βασικό στόχο η Μπάγερν Μονάχου για αντικαταστάτη του Μάνουελ Νόιερ σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann arrives at the pitch ahead of the Champions League group E soccer match between Bayern Munich and Dynamo Kyiv in Munich, Germany, Wednesday, Sept. 29, 2021. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν χαμογελαστός στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ντιναμό Κιέβου AP

Το διάδοχο του Μάνουελ Νόιερ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαιρι του 2024, θέλει να βρει άμεσα η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional, έχει καταλήξει στον εκλεκτό.

Ο λόγος για το βασικό τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα, Αντρέ Τερ Στέγκεν ο οποίος διανύει την ένατη του χρονιά με την φανέλα των μπλαουγκράνα και το συμβόλαιο του λήγει το 2025, κάτι που δεν απασχολεί τους Βαυαρούς, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφού δείχνουν διατεθειμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις της ομάδας του.

Ενδιαφέρον, σε ανεπίσημο επίπεδο, για τον Γερμανό τερματοφύλακα υπάρχει και από αγγλικές ομάδες καθώς τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και οι Τσέλσι και Νιούκαστλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Αυτόν τον παίκτη της "έκλεψε" η Λίβερπουλ μέσα από τα χέρια

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πόσο κάνει μια μπυρίτσα στο Κατάρ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι διεθνείς της Ολλανδίας απαγορεύεται να διαλέξουν νούμερο φανέλας, άλλος το κάνει

News 24/7

24MEDIA NETWORK