Ο Τσάβι θέλει υπερπαίκτη της Μπάγερν που μοιάζει αδύνατο να φύγει, αλλά υπάρχει εσωτερικό θέμα

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπαρτσελόνα να ετοιμάζεται για το κόλπο γκρόσο με ηγέτη της Μπάγερν.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Ο Τζόσουα Κίμιχ να φύγει από την Μπάγερν; Αδύνατο θα έλεγε κανείς ωστόσο οι Ισπανοί δημοσιογράφοι επιμένουν πως υπάρχει θέμα και η Μπαρτσελόνα περιμένει στη γωνία για να αρπάξει αυτόν τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που φτάνει αισίως τα οκτώ χρόνια παρουσίας στην Βαυαρία.

Το συμβόλαιο του Κίμιχ μπορεί να εκπνέει το '25, αλλά τώρα σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπάγερν και να δοκιμάσει την καριέρα του στα 28 μακριά από το γερμανικό πρωτάθλημα. Γιατί, όμως, να θέλει να φύγει;

Στο ρεπορτάζ της η Mundo Deportivo αναφέρει πως υπάρχει εσωτερικό ζήτημα: Για την ακρίβεια στην Ιβηρική παρουσιάζουν τον παίκτη προβληματισμένο με τις εντάσεις στα αποδυτήρια και τη βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί λόγω της μοιράσματος των ποδοσφαιριστών σε κλίκες. Επίσης, ο Κίμιχ φέρεται να μην έχει καταλάβει γιατί έχει απομακρυνθεί από τη θέση του ο Νάιγκελσμαν.

Παράλληλα, έχουν κυκλοφορήσει κι άλλα ρεπορτάζ που θέλουν και τις Άρσεναλ - Λίβερπουλ να καλοβλέπουν την υπόθεση Κίμιχ.

Διαβάστε περισσότερα

Η "τρελή" αποζημίωση που πρέπει να πληρώσει ο Σπαλέτι για να φύγει από την Νάπολι

Ιστότοπος με ακατάλληλο περιεχόμενο προσφέρει πακτωλό χρημάτων για τη φανέλα της Ίντερ

Η μεγαλειώδης κίνηση της Άρσεναλ απέναντι στην Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις

News 24/7

24MEDIA NETWORK