Μέσι: Αυτή είναι η αναλυτική προσφορά της Ίντερ Μαϊάμι που... ευνοεί την Μπάρτσα

Τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 50.000.000 ευρώ προσφέρει στον Λιονέλ Μέσι η Ίντερ Μαϊάμι, σύμφωνα με την SPORT. Γιατί ευνοείται η Μπάρτσα.

Argentina's Lionel Messi celebrates winning the World Cup round of 16 soccer match between Argentina and Australia at the Ahmad Bin Ali Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 3, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Λιονέλ Μέσι (AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK)

Την τελική του απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναμένεται να πάρει το ερχόμενο διάστημα ο Λιονέλ Μέσι με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.

Ο Αργεντίνος σταρ έχει στα χέρια του τη διαστημική πρόταση της Αλ Χιλάλ, η οποία θέλει να τον κάνει "Βασιλιά" προσφέροντάς του 1,2 δις, ενώ έχει ήδη απορρίψει την προσφορά της Παρί, η οποία μάλιστα δια στόματος Γκαλτιέ ανακοίνωσε πως χωρίζουν οι δρόμοι της με τον Αργεντίνο.

Σύμφωνα με την καταλανική SPORT, επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μέσι έχει καταθέσει και η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία τον είχε προσεγγίσει και στα μέσα της σεζόν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η ομάδα του Μαϊάμι πρόσφερει στον Αργεντίνο 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 50.000.000 ευρώ.

Αυτή η πρόταση μόνο αδιάφορη δεν περνάει τόσο για τον Μέσι όσο και για την... Μπαρτσελόνα, η οποία φέρεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή από την ομάδα του Μπέκαμ καθώς λόγω FFP δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον κάνει δικό της.

Θυμίζουμε πως ο Μέσι έχει τονίσει πολλάκις πως θέλει να μείνει σε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο τουλάχιστον μέχρι το Copa America του 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Φέλιξ: Ο Ποτσετίνο τον έδιωξε, ο Σιμεόνε δεν τον θέλει αλλά αυτός έχει άλλες προτεραιότητες

Ρεάλ: Οι Σαουδάραβες δίνουν 120 εκατ. στον Μόντριτς, τι σκοπεύει να κάνει

Ασένσιο: Οι κινήσεις του Ζόρζε Μέντες δείχνουν τον επόμενο προορισμό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK