Μπάγερν: Κοντά στην αποχώρηση ο μεγάλος αρχηγός, τι εξετάζει

Την αποχώρησή του από την Μπάγερν σκέφτεται πολύ σοβαρά ο Τόμας Μίλερ καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας.

Bayern Munich forward Thomas Müller celebrates his goal during the second half of the team's soccer friendly against D.C. United, Wednesday, July 20, 2022, in Washington. Bayern Munich won 6-2. (AP Photo/Nick Wass)
Ο Τόμας Μίλερ με τη φανέλα της Μπάγερν AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για την Μπάγερν Μονάχου καθώς η κακή αγωνιστική εικόνα έχει χαλάσει το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, με αποκορύφωμα τον καβγά του Σαντιό Μανέ με τον Λερουά Σανέ μετά από την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της γερμανικής Bild, σκέψεις αποχώρησης κάνει ο αρχηγός της ομάδας, Τόμας Μίλερ καθώς μόνο χαρούμενος δεν είναι από το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.

Ο 33χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και ανήκει στην ομάδα από το 2004, αλλά δεν είναι πρόθυμος να το εξαντλήσει και τσεκάρει τις επιλογές του εντός Γερμανίας.

Πάντως, ο Μίλερ, παρόλο που θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν έχει και πολλά όνειρα για το μακρινό μέλλον , με την BILD να μην αποκλείει το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ενεργό δράση το καλοκαίρι.

Δείτε την ανάρτηση της BILD

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι: Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Πεπ για τη μεσαία γραμμή

Αγκουέρο: Διαφώνησε με προπονητική επιλογή του Πεπ στον ημιτελικό με την Ρεάλ

Ρεάλ - Σίτι: Απίθανο! Βίντεο δείχνει πώς ο Ρούντιγκερ πήγαινε σαν... μαμούνι πάνω στον Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK