Μπαρτσελόνα: Αναπάντεχη προσφορά πολλών εκατομμυρίων για μεγάλο "αγκάθι"

Πωλητήριο στον Μέμφις Ντεπάι ύψους 20.000.000 ευρώ φέρεται να έχει βάλει η Μπαρτσελόνα με τη Νιούκαστλ να δείχνει πρόθυμη να καταβάλει αυτό το ποσό.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Τη λίστα με τους πάικτες που δεν θέλει να συνεχίσουν στην ομάδα φτιάχνει ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι με πόλλα από τα πρόσωπα που αναμένεται να αποχωρήσουν να εκπλήσσουν.

Ένα απ΄ αυτά είναι ο Ανσού Φάτι για τον οποίο η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, φέρεται να έχει βάλει πωλητήριο ύψους 80.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MUNDODEPORTIVO, άλλο ένα όνομα που βρίσκεται στη "μαύρη" λίστα του Τσάβι, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, είναι και ο Μέμφις Ντεπάι.

Ο Ντεπάι δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Τσάβι από την αρχή της χρονιάς, με την Μπαρτσελόνα να προτίθεται να τον πουλήσει με ένα ποσό της τάξεως των 20.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού είναι η Νιούκαστλ, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με ουκ ολίγα ονόματα το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσίευμα έχει καταθέσει προσφορά που φέρεται να καλύπτει τις απαιτήσεις των μπλαουγκράνα και δείχνει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Διαβάστε Περισσότερα

Αργεντινή: Οπαδοί πήγαν να πανηγυρίσουν κι έπεσαν θύματα ριφιφί, τους έκλεψαν τις ρόδες των αυτοκινήτων τους

Γαλλία: Ο Ντεσάμπ ήταν ανένδοτος στο θέμα Μπενζεμά, αγνόησε και τον γιατρό της ομάδας

Μπενζεμά: Έκανε unfollow όλη την εθνική Γαλλίας εκτός από τέσσερις

News 24/7

24MEDIA NETWORK