Μπαρτσελόνα: Εκμεταλλεύεται την πώληση Ντεπάι για να πάρει παίκτη της Ατλέτικο

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιανίκ Καράσκο σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Την παραχώρηση του Μέμφις Ντεπάι στην ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε η ομάδα της Μπαρτσελόνα, με τον Ολλανδό επιθετικό να είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι Μπλαουγκράνα θέλουν να εκμεταλλευτούν τις καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει το τελευταίο διάστημα με τους ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης και να προχωρήσουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστή της.

Ο λόγος για τον Γιανίκ Καράσκο ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε από το 2020 με το συμβόλαιο με την ομάδα να λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Καράσκο αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, θέση στην οποία η Μπαρτσελόνα έχει και τον Φάτι, για τον οποίο όμως έχει βάλει πωλητήριο που αγγίζει τα 80.000.000 ευρώ. Πριν από τη μεταγραφή του Ντεπάι, είχε παίξει σενάριο για ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών. Το θέμα είχε κάνει γνωστό ο μάνατζερ του Βέλγου, Πίνι Ζάχαβι.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί σενάριο που θέλει την Μπάρτσα να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι η Ρεάλ δεν έχει ανανεώσει τον Ασένσιο για να πάρει το καλοκαίρι τον Ισπανό ως ελεύθερο.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Γκουαρντιόλα: Τρία παιδιά του Πεπ έγιναν προπονητές και πάνε για πρωτάθλημα

Άρσεναλ vs. Ντόρτμουντ: Συμφώνησαν για τον ίδιο παίκτη, εκείνος αποφασίζει

Ρεάλ: Εκτός από τον Βλάχοβιτς θέλει να αρπάξει κι άλλο αστέρι της Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK