Μπαρτσελόνα: Είδε το Clasico, πανηγυρίσε και... ζήτησε να γυρίσει

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής SPORT.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gestures during a Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and FC Barcelona at the Reale Arena stadium in San Sebastian, Spain, Thursday, April 21, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε η Μπαρτσελόνα στα αποδυτήρια μετά από την επικράτηση της επί της Ρεάλ για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος βρέθηκε στο Καμπ Νου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και μετά κατέβηκε να συγχαρεί τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γκράχαμ Πότερ και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον συλλόγο παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με την καταλανική SPORT, ο ποδοσφαιριστής δεν ξεχνά το διάστημα που πέρασε στην Μπαρτσελόνα και με την πρόσφατη επίσκεψή του στην Βαρκελώνη άδραξε την ευκαιρία να εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στους μπλαουγκράνα.

Πάντως τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό μοιάζει εξαιρετικά απίθανο καθώς η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά ζητήματα που δεν αποκλείεται να την αναγκάσουν να πουλήσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές.

Θυμίζουμε ότι για τον Ομπαμεγιάνγκ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ομάδες από το MLS αλλά και η "παλιά" του αγάπη.

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο: Οι εμφανίσεις του Ντεπάι βάζουν σε σκέψεις τον παίκτη των 180 εκατ.

Τσέλσι: Δίνει Λουκάκου για να φέρει πίσω το "παιδί" της

Ρεάλ: Ο Πέρεθ βρήκε τον φορ που θέλει και δεν είναι ούτε ο Εμπαπέ, ούτε ο Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK