Μπαρτσελόνα: Έπαιξε 17' λεπτά, του έλυσαν το συμβόλαιο και τώρα πληρώνουν αποζημίωση 8,5 εκατ. ευρώ

Άνθρωπος δεν θυμάται πως ο Ματέους Φερνάντες πέρασε από την Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος δεν το ξέχασε ποτέ και παίρνει αποζημίωση.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Το 2020 η Μπαρτσελόνα έκανε δικό της από την Παλμέιρας αντί 7 εκατ. ευρώ τον Ματέους Φερνάντες. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε και δεν ακούμπησε στους Καταλανούς, καθώς σημείωσε μόλις μία συμμετοχή κι αυτή ήταν μόλις για 17 λεπτά...

Ο 24χρονος πέρασε μία σεζόν στην Βαγιαδολίδ ως δανεικός και το '21 η Μπάρτσα του έλυσε το συμβόλαιο για να επιστρέψει ο παίκτης στην Παλμέιρας. Ωστόσο, γι' αυτή τη λύση η οι Μπλαουγκράνα θα πληρώσουν μεγάλη αποζημίωση στον ποδοσφαιριστή.

Τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως ο Φερνάντες πήγε το κλαμπ στα δικαστήρια διεκδικώντας 14,8 εκατ. ευρώ. Η Mundo Deportivo αναφέρει πως ο παίκτης κέρδισε στη δικαστική διαμάχη 8,5 εκατ. ευρώ με τους αρμόδιους να κόβουν τα άλλα 6,3 εκατ. ευρώ που απαιτούσε ο ποδοσφαιριστής για ηθική βλάβη.

Ο Φερνάντες είχε γίνει μεταγραφή στην Μπάρτσα επί εποχής Μπερτομέου και το συμβόλαιο του λύθηκε επί Λαπόρτα.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο πρόεδρος Νάσερ Αλ Κελαϊφί θέλει να μπει στην Αγγλία

Παρί: Ένας 16χρονος "καπαρώνει" την περίπτωση Ουναχί

Λεβαντόφσκι: Διαμάχη για εκβιασμό με τον πρώην ατζέντη του και παίκτη του Ηρακλή

News 24/7

24MEDIA NETWORK