Παρί: Ένας 16χρονος "καπαρώνει" την περίπτωση Ουναχί

Ο Αζεντίν Ουναχί γράφτηκε πως απασχολεί και την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η διοίκηση των Γάλλων έχει άλλα σχέδια.

Morocco's Azzedine Ounahi in action during the World Cup round of 16 soccer match between Morocco and Spain, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Ο Αζαντίν Ουναχί είναι καταπληκτικός στο Μουντιάλ 2022 AP

Ο Αζεντίν Ουναχί έκανε εξαιρετικό Μουντιάλ 2022. Τ' όνομά του έχει παίξει για όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, όπως και για την Παρί η οποία τον έχει μέσα στο σπίτι της καθώς ο 22χρονος χαφ αγωνίζεται στην Ανζέ κι έχει 14 συμμετοχές φέτος στη Ligue 1.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Παριζιάνοι δεν θα κινηθούν. Ο Ουναχί δεν βρίσκεται στη στρατηγική που έχει χαράξει ο υπεύθυνος επί των μεταγραφών και κορυφαίος τεχνικός διευθυντής, Λουίς Κάμπος. Ο παράγοντας του γαλλικού κλαμπ θέλει ο οργανισμός να εμπιστεύεται τα δικά του ταλέντα.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση η Παρί θέλει να ποντάρει για τα επόμενα χρόνια στον δικό της Γουαρέν Ζάιρε - Έμερι ο οποίος είναι μέσος, μόλις 16 ετών και φέτος με την πρώτη ομάδα έχει παίξει συνολικά 7 ματς σε πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλο.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο πρόεδρος Νάσερ Αλ Κελαϊφί θέλει να μπει στην Αγγλία

Λεβαντόφσκι: Διαμάχη για εκβιασμό με τον πρώην ατζέντη του και παίκτη του Ηρακλή

Νιούκαστλ: Πάει να πιάσει "κορόιδο" όλη την Ευρώπη, τοπ πρόταση σε κορυφαίο ταλέντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK