Μπαρτσελόνα: Έτσι παίρνει Ζοάο Κανσέλο

Την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο στο μοντέλο της... Μπάγερν θέλει η Μπαρτσελόνα καθώς η Μπάγερν έχει ξεκαθαρίσει πως δεν φέρεται διατεθειμένη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ύψους 70.000.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή.

Bayern's Joao Cancelo gestures during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Ζοάο Κανσέλο με τη φανέλα της Μπάγερν AP

Μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έκανε η Μπάγερν Μονάχου καθώς απέκτησε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι τον Ζοάο Κανσέλο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Στη συμφωνία υπάρχει ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή ύψους 70.000.000 ευρώ την οποία όμως η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα την ενεργοποιήσει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η καταλανική SPORT, η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο Τσάβι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή αλλά γνωρίζει πως για να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης θα πρέπει να αποκτηθεί με μοντελό... Μπάγερν.

Στόχος των Μπλαουγκράνα, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, είναι να έρθει ο ποδοσφαιριστής δανεικός με συγκεκριμένη οψιόν αγοράς που θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που η Μπάρτσα έχει λύσει τα προβλήματα με το FFP.

Πάντως, ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή, λέγοντας πως του αρέσουν τα στοιχεία του και τον θέλει στην ομάδα.

Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του Πορτογάλου με την Μάντσεστερ Σίτι λήγει το καλοκαίρι του 2027.

Διαβάστε Περισσότερα

Κλοπ: Κινείται για Παγκοσμίο Πρωταθλητή και "κόβει" τα όνειρα των Αρτέτα, Τεν Χαχ

Μπαρτσελόνα: Η ομάδα που γέμισε το Καμπ Νου την '"τρόλαρε" μετά από τη συντριβή της Ρεάλ

Αντσελότι: Βόμβα ESPN! Αν αποχωρήσει από την Ρεάλ γίνεται φαβορί για κορυφαία ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK