Μπαρτσελόνα: Η ομάδα που γέμισε το Καμπ Νου την '"τρόλαρε" μετά από τη συντριβή της Ρεάλ

Όρεξη για τρολάρισμα φέρεται πως είχε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης καθώς θυμήθηκε τον θρίαμβο της στο Καμπ Νου μετά από τη συντριβή της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα.

Real Madrid's Karim Benzema, right, celebrates with his teammate Luka Modric after scoring his side's third goal during the Spanish Copa del Rey semifinal, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζουν AP

Τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Copa Del Rey γνώρισε η Μπαρτσελόνα μετά από τη συντριβή από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 0-4 στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι Μαδριλένοι πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη αυτή πρόκριση με τους ποδοσφαιριστές μάλιστα να κάνουν σαν "τρελοί" με το δώρο που τους ετοίμασε ο Αντσελότι ενώ το γλέντι συνεχίστηκε και στο Instagram εκεί όπου συμμετείχε και νυν ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ.

Όρεξη για τρολάρισμα είχε και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε μία ανάρτηση στην οποία έλεγε πως στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει γίνει ήδη πάρτι στα λευκά.

Η γερμανική ομάδα θυμήθηκε φυσικά την επική πρόκριση που είχε σημειώσει σε βάρος της Μπαρτσελόνα για το Europa League της περσινής αγωνιστικής περιόδου με 2-3.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι φίλοι της Άιντραχτ έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο ξεπερνώντας σε αριθμό ακόμα και τους οπαδούς της γηπεδούχου Μπαρτσελόνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σόλσκιερ: Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ υποψήφιος για τον πάγκο της έκπληξης του UCL

Αντσελότι: Βόμβα ESPN! Αν αποχωρήσει από την Ρεάλ γίνεται φαβορί για κορυφαία ομάδα

Παρί: Οι παίκτες κατηγορούν τον Γκαλτίε πως δίνει "ασυλία" σε δύο αστέρια του

News 24/7

24MEDIA NETWORK