Αντσελότι: Βόμβα ESPN! Αν αποχωρήσει από την Ρεάλ γίνεται φαβορί για κορυφαία ομάδα

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κάρλο Αντσελότι τσεκάρει με μεγάλο ενδιαφέρον η Τσέλσι, με το ESPN να αναφέρει πως θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος ο Ιταλός το ερχόμενο καλοκαίρι.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Μία βόμβα μεγατόνων "πέταξε" το ESPN με δημοσίευμα του και αφορά του μέλλον του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η Τσέλσι αναμένεται να εξετάσει σοβαρά την περίπτωση του Ιταλού αν μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας έχουν σε εκτίμηση τον Καρλίτο και θεωρούν πως με το υπάρχον ρόστερ μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι το πρώτο όνομα της λίστας που εξετάζεται.

Πάντως, παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Πέρεθ να έχει βάλει όρο στον Αντσελότι ο οποίος αναφέρει πως αν δεν κατακτήσει το Champions League της φετινής αγωνιστικής περίοδο θα αποχωρήσει από τον πάγκο.

Θυμίζουμε, ότι ο Ιταλός προπονητής επιβεβαίωσε πρόσφατα πως έχει δεχτεί πρόταση από την Βραζιλία αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ και σκοπεύει να το εξαντλήσει.

Όσον αφορά την Τσέλσι θα πορευτεί, προς το παρόν, με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο τιμόνι ενώ για την "επόμενη μέρα" υπάρχουν πάντα στο προσκήνιο τα ονόματα των Τζούλιαν Νάγκελσμαν, Λουίς Ενρίκε αλλά και αυτό του Αντόνιο Κόντε.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Κάνει τεράστια ανατροπή στην υπόθεση Μάουντ με "κρυφό όπλο"

Ιταλία: Το ταλέντο που ανακάλυψε από... σπόντα ο Μαντσίνι θέλει Ευρώπη, δύο οι μνηστήρες

Κλοπ: Κινείται για Παγκοσμίο Πρωταθλητή και "κόβει" τα όνειρα των Αρτέτα, Τεν Χαχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK