Μπαρτσελόνα: Φέρνει αστέρι της Σίτι με τις "ευλογίες" του Ζόρζε Μέντες

Τον Ζοάο Κανσέλο θέλει να αγοράσει από τη Μάντσεστερ Σίτι η Μπαρτσελόνα, με τον ρόλο του Ζόρζε Μέντες να αναμένεται καθοριστικός.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Τις μεταγραφικές της κινήσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι σχεδιάζει από τώρα η Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την καταλανική SPORT δεν αποκλείεται να κινηθεί για μεταγραφή που θα συζητηθεί.

Ο λόγος για τον 28χρονο μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Ζοάο Κανσέλο ο οποίος φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να τον εντάσσει στην πεντάδα βασικών ποδοσφαιριστών που κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσουν από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σημαντικό ρόλο στο deal είναι πιθανό να διαδραματίσουν οι καλές σχέσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες με την Μπαρτσελόνα, αναφέρει το δημοσίευμα.

Πάντως, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν συζητά την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό μικρότερο των 70.000.000 ευρώ, χρήματα που η Μπαρτσελόνα τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει τη δυνατότητα να διαθέσει για την αγορά του.

Θυμίζουμε, ότι πέρα από τον Κανσέλο, η Μπαρτσελόνα έχει κλείσει τον Ιλκάι Γκουντογκάν ενώ είναι και το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα, ποδοσφαιριστή που θέλει πάση θυσία στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Η "σπόντα" του Τεν Χαχ για Μαγκουάιρ και τα τρία σενάρια

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumors της ημέρας

Πεπ: Έκανε δήλωση - βόμβα για Μπάρτσα, ξεκαθάρισε τα δεδομένα ο CEO της Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK