Μπαρτσελόνα: Κινείται δυναμικά για τον "νέο Έντρικ"

Τις διαπραγματεύσεις της με την Ατλέτικο Παραναένσε επιταχύνει η Μπαρτσελόνα προκειμένου να αποκτήσει τον 18χρονο Βίτορ Ροκέ.

Brazil's Vitor Roque controls the ball during a South America U-20 soccer match against Colombia in Bogota, Colombia, Thursday, Feb. 9, 2023. (AP Photo/Fernando Vergara)
Ο Βίτορ Ροκέ με τη φανέλα της u20 της Βραζιλιάς AP

Την αγορά της Βραζιλίας εξετάζουν οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ταλέντων που κυκλοφορούν στη χώρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Relevo, που αναπαράγει και το GOAL, μία από αυτές είναι και η Μπαρτσελόνα η οποία έχει ψηλά στη λίστα της για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής την περίπτωση του 18χρονου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Παραναένσε, Βίτορ Ροκέ.

Ο Ροκέ αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου έχοντας ήδη κεντρίσει τα βλέμματα κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων και των Άρσεναλ, Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, έχει επισπεύσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά των Βραζιλιάνων προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τα 40.000.000 ευρώ παρά το γεγονός πως η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 14.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Κανσέλο: Συνεχίζεται το σίριαλ, άλλα λέει ο Νάγκελσμαν άλλα δείχνουν οι φωτογραφίες

Κάποτε wonderkid της Μπάρτσα, τώρα έτοιμος να λάβει μέρος σε αγώνες ποδηλασίας σε χαλίκι

Κορυφαίος στόχος του Αντσελότι "σνομπάρει" τη Ρεάλ με ανατρεπτική δήλωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK