Κανσέλο: Συνεχίζεται το σίριαλ, άλλα λέει ο Νάγκελσμαν άλλα δείχνουν οι φωτογραφίες

Αποστασιοποιημένος από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του είναι ο Ζοάο Κανσέλο παρά το γεγονός πως ο Νάγκελσμαν δήλωσε πως διαχειρίζεται πολύ καλά το γεγονός πως δεν αγωνίζεται βασικός στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Bayern's Joao Cancelo gestures during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Ζοάο Κανσέλο με τη φανέλα της Μπάγερν AP

Μία κίνηση έκπληξη έκανε η Μπάγερν Μονάχου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς απέκτησε με την μορφή δανεισμού τον Ζοάο Κανσέλο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ποδοσφαιριστής μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν από τον χρόνο συμμετοχής που του έδινε ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Ισπανό τεχνικό να προτείνει στους ιθύνοντες της Σίτι την άμεση αποχώρησή του.

Ο Κανσέλο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις βασικές επιλογές του Τζούλιαν Νάγκελσμαν αλλά αυτό άλλαξε γρήγορα, με τον Πορτογάλο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του.

Η ολιγόλεπτη συμμετοχή στις τελευταίες αναμετρήσεις των Βαυαρών έχει ταρακουνήσει τον Κανσέλο με την Marca να αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο ποδοσφαιριστής είναι σκεπτικός και απομονωμένος από τους συμπαίκτες του στις προπονήσεις.

Πάντως, ο Νάγκελσμαν ανέφερε πως η απόφαση του να αφήσει τον Κανσέλο στον πάγκο έχει να κάνει με το γεγονός πως αγωνίζεται με τριάδα στην αμύνα και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ως δεξί στόπερ.

Ανάλογη επιλογή αναμένεται να κάνει ο γερμανός προπονητής και στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Παρί για τη φάση των 16 του Champions League.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Η Παρί έκανε μεγάλο λάθος το 2017 και τον "κατέστρεψε"

Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες θέλουν να κάνουν την πιο ακριβή αγορά της θητείας τους

Τότεναμ: Το φαβορί για αντι-Λορίς παίζει σε κορυφαία ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK