Ρονάλντο: Ακραίο! Παραλίγο ο Κριστιάνο μόνος του εναντίον Μέσι και Εμπαπέ

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Μαρσέιγ βρέθηκε πριν λίγους μήνες ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με τον Μαζίλε Μπολί.

Portugal's Cristiano Ronaldo warms up prior to the start of the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Τις διακοπές του απολαμβάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Πορτογαλίας από την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Μαρόκο.

Ο Πορτογάλος σταρ, που πρόσφατα βρέθηκε για ολιγοήμερες προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με δημοσιεύματα να τον θέλουν ένα βήμα πριν από την μεταγραφή του στην ομάδα της Αλ Νασρ αλλά τον ίδιο να φέρεται να περιμένει κάποια πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα.

Σύμφωνα με τον πρεσβευτή της Μαρσέιγ, Μπαζίλε Μπολί ο Ρονάλντο βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ομάδα της Μασσαλίας λίγο πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, περίοδος που είχε έρθει η πρώτη ρήξη με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, όπως είχε αποκαλύψει ο Πορτογάλος στη συνέντευξη του στον Πιρς Μόργκαν.

"Ο Ρονάλντο ήταν σε συζητήσεις με την Μαρσέιγ το περασμένο καλοκαίρι, ήταν κοντά και νομίζω ότι έπρεπε να είχε έρθει. Είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ακόμα κι αν είναι λίγο μεγάλος και νομίζω ότι στο γαλλικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να δώσει ακόμα πολλά πράγματα".

Διαβάστε Περισσότερα

Ντεμπελέ: Τα κατάφερε, πήρε παύλα στην αξιολόγησή του

Λιονέλ Μέσι: Το προφητικό γράμμα του Ντε Πολ στον GOAT δύο μήνες πριν

Γαλλία: Έριξε την βόμβα του ο Καρίμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK