Μπαρτσελόνα: Ο διάδοχος του Τσάβι μπορεί να είναι πιο άπειρος και από τον Ισπανό όταν στο βιογραφικό του έγραφε μόνο Κατάρ...

Δεν υπάρχουν επιλογές για τον πάγκο των Καταλανών και πλέον έχει μπει σοβαρά στο τραπέζι μία ιδέα-στοίχημα.

FC Barcelona Xavi Hernandez speaks  during  his farewell event at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, June 3, 2015. FC Barcelona midfielder Xavi Hernandez says he will leave the Catalan club after 17 trophy-laden seasons in which he set club records for appearances and titles won. The 35-year-old Xavi says he will cut his contract short by one year and leave after this season to go play for Qatari club Al-Sadd on a two-year contract. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο αποκλεισμός από το Champions League φαίνεται να τελείωσε και την παραμικρή ελπίδα παραμονής του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Το αρνητικό κλίμα δεν έχει αντιστραφεί και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα πίσω όσον αφορά την απόφασή του να αποχωρήσει.

Βέβαια, η επιλογή αυτή δεν βοηθά τον σύλλογο, αφού αφενός δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και αφετέρου αυτές που υπάρχουν δεν φαίνεται να ικανοποιούν την διοίκηση των "Μπλαουγκράνα". Οι Χάνσι Φλικ και Τόμας Τούχελ είναι τα ονόματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο προσκήνιο, όμως δεν έχει προχωρήσει η υπόθεσή τους.

Ένας ακόμα λόγος που η προσπάθεια εύρεσης νέου προπονητή έχει μείνει τόσο πίσω είναι λόγω των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου. Όχι τόσο σχετικά με την παροχή ικανοποιητικού μισθού, αλλά με την αδυναμία για μεταγραφικές κινήσεις που απαιτούν σημαντικά ποσά.

Η διοίκηση της ομάδας φαίνεται να έχει λάβει όλες αυτές τις παραμέτρους υπόψιν και σκέφτεται πολύ σοβαρά να προβεί σε μία αμφιλεγόμενη κίνηση. Σύμφωνα λοιπόν με το ESPN, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Β, Ράφα Μάρκες, εξετάζεται ως υποψήφιος για τον πάγκο.

Ο Μεξικανός έχει αγωνιστεί μαζί με τον νυν αθλητικό διευθυντή, Ντέκο, και τον Τσάβι και παρόλο που ο Πορτογάλος απέρριψε την υποψηφιότητα του Μάρκες νωρίτερα στη σεζόν, ίσως τώρα να θεωρηθεί η καλύτερη επιλογή που έχει η Μπαρτσελόνα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν η προσωπικότητα του Σβάινσταϊγκερ έκανε τον Μουρίνιο να ζητήσει συγνώμη, ο αποκλεισμός του Γερμανού και η απολογία

Η Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε για τα επεισόδια με την Παρί με τις ρατσιστικές επιθέσεις σε Ντεμπελέ να κοστίζουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK