Νάπολι: Αυτό είναι το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Σπαλέτι

Τον Ράφα Μπενίτεθ έχει στην κορυφή της λίστας της η Νάπολι, για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Σπαλέτι, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Napoli's head coach Luciano Spalletti gives instructions from the side line during a Champions League quarterfinal second leg soccer match between Napoli and AC Milan, at Naples' Diego Armando Maradona stadium, Tuesday, April 18, 2023. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι AP

Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στην Νάπολι τα τελευταία εικοσιτετράωρα καθώς σε ρήξη βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Οι δύο άνδρες δεν έκατσαν ποτέ στο τραπέζι για να συζητήσουν για το μέλλον του κόουτς, με τον Ντε Λαουρέντις μάλιστα να ανανεώνει αυτόματα το συμβόλαιο του Σπαλέτι μέχρι το 2024, κάτι που ηλέκτρισε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Πλέο, το μέλλον του Σπαλέτι μόνο βέβαιο δεν μοιάζει, με πολλά να είναι ήδη τα ονόματα που εξετάζονται για να τον διαδεχθούν αλλά ένα να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Ο λόγος για τον πρώην προπονητή της Έβερτον, με παρελθόν, μεταξύ άλλων, και σε Ρεάλ, Λίβερπουλ αλλά και Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ντε Λαουρέντις θεωρεί ότι ο Μπενίτεθ είναι ο κατάλληλος για να διαχειριστεί την υπάρχουσα κατάσταση και να διατηρήσει την Νάπολι στο κορυφαίο επίπεδο και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πάντως, ο ίδιος ο έμπειρος κόουτς σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως πρώτος του στόχος είναι η παραμονή του στην Premier League.

Θυμίζουμε πως για να αποχωρήσει πρόωρα ο Σπαλέτι από την Νάπολι, χρειάζεται να καταβάλει στην ιταλική ομάδα αποζημίωση - μαμούθ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι τον έχει "στο περίμενε" αλλά αυτός ονειρεύεται το UCL

Βαρέθηκε ο Καμαβινγκά με τη διαχείριση που του κάνει ο Αντσελότι γράφουν οι Γάλλοι

Απίστευτο! Ο Αλέξις Σάντσες "αναστήθηκε" και γίνεται αντί-Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK