Μπαρτσελόνα: Ο Ραφίνια απάντησε με σχόλιο σε δημοσίευμα για το μέλλον του

Στις φήμες που τον θέλουν δίνει το πράσινο φως στους υπεύθυνους της Μπαρτσελόνα προκειμένου να αποχωρήσει, απάντησε ο Ραφίνια, χαρακτηρίζοντάς της ψευδείς.

Barcelona's Raphinha reacts after a missed scoring opportunity during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, May 2, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ραφίνια μετά από χαμένη ευκαιρία AP

Μεταγραφικός πυρετός επικρατεί στην Μπαρτσελόνα τις τελευταίες μέρες παρά το γεγονός πως δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για τη φετινή χρονιά.

Η Μπάρτσα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με το FFP και χρειάζεται να προχωρήσει σε πωλήσεις προκειμένου να καταφέρει να κινηθεί με μεγαλύτερη ευκολία στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ένα από τα ονόματα που φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων προς αποχώρηση είναι ο Ραφίνια, ο οποίος θέλησε να πάρει θέση για όλα όσα γράφονται γύρω από το όνομά του όλο αυτό το διάστημα.

Έτσι, σε ανάρτηση που ανέφερε πως έχει δώσει το πράσινο φως στην Μπαρτσελόνα προκειμένου να αποχωρήσει, ο Βραζιλιάνος ξέσπασε,λέγοντας πως πρόκειται για fake news.

"...Ψευδείς ειδήσεις. Όποιος μοιράστηκε αυτή την είδηση δεν είναι καλά ενημερωμένος και δεν είναι επαγγελματίας..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ατλέτικο έβαλε στο τραπέζι δύο ποδοσφαιριστές της Τσέλσι για να κλείσει το deal με Φέλιξ

Ο πατέρας του Χάλαντ τσακώθηκε με οπαδούς της Ρεάλ και τους πέταξε... φιστίκια

Μπούσκετς: Φεύγει από την Μπάρτσα και δύο είναι οι πιθανοί προορισμοί για το μέλλον

News 24/7

24MEDIA NETWORK