Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι "μπλόκαρε" την πρόταση του Ζόρζε Μέντες και το σίριαλ συνεχίζεται

Δυσκολεύει η μετακίνηση του Ανσού Φάτι στην Γουλβς καθώς ο Τσάβι δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανταλλαγής του παίκτη με τον Ρούμπεν Νέβες.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Στην Βαρκελώνη για να διευθετήσει, μεταξύ άλλων, το ζήτημα του Ανσού Φάτι, βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο Ζόρζε Μέντες κάνοντας μία πρόταση έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ατζέντης πρότεινε στους Μπλαουγκράνα την μεταγραφή του Ανσού Φάτι στην Γουλβς αντί 30.000.000 ευρώ αλλά και του μέσου των "Λύκων", Ρούμπεν Νέβες.

Παρά το γεγονός πως όλα έδειχναν ότι το deal θα ολοκληρωθεί, ο Τσάβι άλλαξε άποψη και, σύμφωνα με τον Ρομάνο, προς το παρόν όλα έχουν "παγώσει".

Ο λόγος είναι πως ο Πορτογάλος χαφ δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Τσάβι και θα ήθελε πρώτα να τσεκάρει άλλες περιπτώσεις που ταιριάζουν πιο πολύ στον τρόπο παιχνιδιού του.

Πάντως, δεν αποκλείεται, αν ο Τσάβι δεν βρει αυτό που θέλει ή αν η Μπάρτσα δεν καταφέρει βρει τα χρήματα για να καλύψει τις απαιτήσεις του, το deal τελικά να ολοκληρωθεί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η σύντροφος του CR7 πήγε στην πισίνα με μαγιό, κόντρα στους κανόνες της Σαουδικής Αραβίας

Ο Μπέκαμ μετά το "όχι" του Μέσι θέλει τον "Κάπτεν Αμέρικα"

Μέσι: Για συμφωνία με Αλ Χιλάλ στα 363 εκατ. ετησίως μιλούν οι Γάλλοι, τι ισχύει

News 24/7

24MEDIA NETWORK