Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι τον έχει "στο περίμενε" αλλά αυτός ονειρεύεται το UCL

Πώς είναι χαρούμενος στην Γουλβς αλλά ονειρεύεται την συμμετοχή του στο Champions League, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ρούμπεν Νέβες.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez waits for the start of a Spanish La Liga soccer match between Rayo Vallecano and Barcelona at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 26, 2023. (AP Photo/Pablo Garcia)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες AP

Πολλά ζητήματα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καλείται να διευθετήσει η ομάδα της Μπαρτσελόνα με τον "βραχνά" του FFP να αποτελεί ισχυρό εμποδίο στον σχεδιασμό.

Η Μπάρτσα προσπαθεί να μαζέψει χρήματα από παντού προκειμένου να εξασφαλίσει την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι, με πρόσφατο δημοσίευμα να θέλει τον Ζόρζε Μέντες να προτείνει στους Μπλαουγκράνα την παραχώρηση του Ανσού Φάτι στην Γουλβς για χάρη του Ρούμπεν Νέβες αλλά και 30.000.000 ευρώ.

Ο Τσάβι προτιμά μία πιο ποιοτική λύση αντί του Νέβες για την μεσαία γραμμή, κάτι που έχει "παγώσει" την συμφωνία, με τον ίδιο τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να ερωτάται για τις φήμες που τον συνδέουν με την Μπάρτσα και να δηλώνει χαρούμενος στην Premier League αλλά και έτοιμος για το όνειρο της συμμετοχής σε ένα Champions League.

"...Θέλω να μείνω στην Γουλβς αλλά ποτέ δεν κρύβω ότι όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στο Champions League. Μου αρέσει στην Γουλβς αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να πηγαίνεις για βασικούς στόχους. Προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Απίστευτο! Ο Αλέξις Σάντσες "αναστήθηκε" και γίνεται αντί-Μέσι

Βαρέθηκε ο Καμαβινγκά με τη διαχείριση που του κάνει ο Αντσελότι γράφουν οι Γάλλοι

Ο Τσάβι θέλει υπερπαίκτη της Μπάγερν που μοιάζει αδύνατο να φύγει, αλλά υπάρχει εσωτερικό θέμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK