Μπαρτσελόνα: Ο Ζόρζε Μέντες αποκάλυψε τις προθέσεις του Φάτι

Πως ο Ανσού Φάτι θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα ανέφερε σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Δύσκολη είναι η μεταγραφική περίοδος που έρχεται για την Μπαρτσελόνα καθώς τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει με το FFP περιορίζουν τις επιλογές της εν όψει του καλοκαιριού και χρειάζονται αρκετές πωλήσεις.

Ένας από τους βασικούς υποψηφίους για να πει "αντίο" είναι ο Ανσού Φάτι, ο οποίος όμως σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και να διεκδικήσει τη θέση του στα πλάνα του Τσάβι.

Μάλιστα, ο Μέντες εξέφρασε και την πεποίθησή του πως μία μέρα ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να διεκδικήσει και τη Χρυσή Μπάλα.

"...Ο Ανσού Φάτι θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Σκόραρε 3 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια, είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Μία μέρα θα κατακτήσει και τη χρυσή μπάλα..."

Θυμίζουμε πως ο Ζόρζε Μέντες το προηγούμενο διάστημα είχε καταθέσει πρόταση παραχώρησης του Φάτι στη Γουλβς αντί 30.000.000 ευρώ αλλά και του Ρούμπεν Νέβες, με τον Τσάβι να απαντάει αρνητικά καθώς δεν τον ενδιαφέρει ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Οι δύο επιλογές που του δίνει η Παρί μετά την απόφαση σοκ

Παρί: Σκληρό πόκερ για Εμπαπέ, τόσα ζητά ο Κελαϊφί για να τον πουλήσει

Σίτι: Ξεσάλωσε ο Γκρίλις και χρειάστηκε το "κουβάλημα" του Γουόκερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK