Νάπολι: Και δεν είναι μόνο ο Σπαλέτι, κλείνει στην Γιουβέντους ο άνθρωπος κλειδί της ομάδας

Κορυφαίο στέλεχος της Νάπολι παρότι έχει συμβόλαιο φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Γιουβέντους και υπογράφει για τρία χρόνια.

Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis arrives at the Lega Calcio headquarter to attend a meeting, in Milan, Italy, Wednesday, July 4, 2012. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις AP PHOTO/LUCA BRUNO

Χάνεται η μπάλα με τις αποχωρήσεις των δύο top στελεχών της Νάπολι που έφτιαξαν και οδήγησαν την ομάδα στην κορυφή της Serie A μετά από 33 χρόνια ξηρασίας.

Όλοι λένε και γράφουν για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, αλλά από την ομάδα του Ντε Λαουρέντις φέρεται έτοιμος να φύγει ο άνθρωπος που έφερε τον πρωταθληματικό προπονητή στο κλαμπ. Και μάλιστα ο συγκεκριμένος όλα δείχνουν πως έχει ήδη συμφωνήσει με την Γιουβέντους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο λόγος για τον Κριστιάνο Τζούντολι τον 51χρονο Αθλητικό Διευθυντή που δουλεύει στην Νάπολι από το 2015. Το συμβόλαιο του Ιταλού εκπνέει το 2024, αλλά φέρεται ο ίδιος να έχει μεταφέρει στο μεγάλο αφεντικό ότι επιθυμία του είναι να αποχωρήσει μια και θεωρεί ότι ο κύκλος του έχει κλείσει.

Στο άρθρο του ο ρεπόρτερ Αλφρέντο Πεντουλά αναφέρει πως η Γιούβε δεν έχει μιλήσει με κανέναν άλλο για τη συγκεκριμένη θέση διότι ο Τζούντολι είναι ο νούμερο ένα στόχος. Αυτός, άλλωστε, είναι ο δημοσιογράφος που υποστηρίζει την συμφωνία τριετίας με την Γιούβε.

Βέβαια, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερο σασπένς στην ιστορία είναι μήπως ο Τζούντολι αναλαμβάνοντας τη Μεγάλη Κυρία, τελειώσει με τον Αλέγκρι και προσλάβει στη θέση του προπονητή τον φευγάτο Σπαλέτι. Θυμίζουμε πως στην Ιταλία αναφέρουν ότι για να μπορέσει να αποχωρήσει ο Σπαλέτι από την Νάπολι είναι υποχρεωμένος να πληρώσει μία τεράστια αποζημίωση.

Παράλληλα έχουν ήδη κυκλοφορήσει και ονόματα υποψηφίων διαδόχων του Λουτσιάνο Σπαλέτι με τον Αντόνιο Κόντε να παρουσιάζεται ως πρώτος στόχος...

Διαβάστε περισσότερα

Η "τρελή" αποζημίωση που πρέπει να πληρώσει ο Σπαλέτι για να φύγει από την Νάπολι

Κρίση στη Νάπολι: Η λίστα των υποψήφιων διαδόχων του Σπαλέτι με μπόλικες εκπλήξεις

Η Γιουνάιτεντ ζει τ' όνειρό της ανανεώνοντας το πιο "δύσκολο" σύμβολαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK