Ρέαλ: Ο Πέρεθ έχει ήδη διαλέξει τον διάδοχο του Αντσελότι

Τον διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι στο πρόσωπο του Τζούλιαν Νάγκελσμαν φέρεται να έχει βρει ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Την ομάδα των επόμενων χρόνων αρχίζει να σχεδιάζει η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς δεν είναι λίγα τα μέλη του τωρινού ρόστερ που βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους και αναμένεται να αποχωρήσουν άμεσα από τον σύλλογο.

Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς πιθανότατα είναι δύο εξ΄αυτών με την Ρεάλ να έχει ήδη βρει τους αντικαταστάτες τους, ενώ πρόσφατα η ομάδα της Μαδρίτης επένδυσε στον 16χρονο Έντρικ ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί στο σύλλογο από το 2024.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ όμως εξετάζει και το θέμα του προπονητή. Το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι λήγει το καλοκαίρι του 2024 με τον Ιταλό τεχνικό κατά πάσα πιθανότητα να αποχωρεί τότε από τον σύλλόγο, είτε για κάποια εθνική ομάδα είτε για κάποια άλλη, εκτός προπονητικής, ενασχόληση.

Σύμφωνα με την El Nacional, φαβορί για να διαδεχθεί τον Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ είναι ο νυν προπονητής της Μπάγερν Μονάχου,Τζούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα μέχρι το 2026.

Πλην του Νάγκελσμαν ψηλά στη λίστα του Πέρεθ είναι και ο ελεύθερος αυτή τη στιγμή, Τόμας Τούχελ που πάντως φέρεται να είναι το νούμερο ένα φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Διαβάστε Περισσότερα

Απίθανο! Η Γιουνάιτεντ έτοιμη να ξεπεράσει τη Σίτι

Ζοάο Φέλιξ: Οι 2 όροι για να φύγει έστω και δανεικός ο παίκτης

Μέσι: Ο βασιλιάς απόλαυσε και μοιράστηκε το χορό της Αντονέλα με το κόκκινο φόρεμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK