Μπαρτσελόνα: Θέλει ταλέντο που στα 18 του "σόκαρε" την Ευρώπη

Στη λίστα της Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται ο Φλόριαν Βιρτς, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Πολλά είναι τα ταλέντα που κυκλοφορούν στην αγορά και οι μεγάλες ομάδες καλούνται να αποφασίσουν για ποιο από αυτά θα βγάλουν από τα ταμεία τους τα απαιτούμενα χρήματα.

Ένα από αυτά αγωνίζεται στη Bundesliga για χάρη της Μπάγερ Λεβερκούζεν και πρόσφατα επέστρεψε από πολύμηνο τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Ο λόγος για τον 19χρονο Γερμανό μεσοεπιθετικό, Φλόριαν Βιρτς για τον οποίο σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής SPORT δεν αποκλείεται να κινηθεί η Μπαρτσελόνα.

Ο Τσάβι έχει ξεχωρίσει τον ποδοσφαιριστή και αν κρίνει πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του θα αιτηθεί στον Λαπόρτα την απόκτηση του.

Μεγάλο εμπόδιο για μία τέτοια κίνηση είναι τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Μπάρτσα με το FFP, καθώς η αξία του ποδοσφαιριστή κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στα 70.000.000 και δεν αποκλείεται να ανέβει ακόμα περισσότερο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο γεννηθείς το 2003 Γερμανός ποδοσφαιριστής την περσινή αγωνιστική περίοδο και σε ηλικία μόλις 18 ετών είχε σε 31 συμμετοχές 10 γκολ και 14 ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κι όμως! Ο "παραγκωνισμένος" του Τεν Χαχ έχει αγωνιστεί περισσότερο από τον αρχηγό της ομάδας

Γιουνάιτεντ: "Παλεύει" με δύο ομάδες της PL για παίκτη της LaLiga, πρώην αστέρι της Λυών

Μουρίνιο: Τρεις παλιές αγάπες και η Παρί στο κατόπι του Πορτογάλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK