Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κι όμως! Ο "παραγκωνισμένος" του Τεν Χαχ έχει αγωνιστεί περισσότερο από τον αρχηγό της ομάδας

Περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Χάρι Μαγκουάιρ έχει καταγράψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τζέιντον Σάντσο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Manchester United's Jadon Sancho celebrates after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leeds United at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Σκόραρε ο Τζέιντον Σάντσο AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Τους δικούς του κανόνες έχει καταφέρει να βάλει ο Έρικ Τεν Χαχ από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα πρώτα δείγματα της αυστηρότητας του ο Ολλανδός τεχνικός τα έδειξε στις αρχές της φετινής αγωνιστικής περιόδου όταν και δεν δίστασε να ζητήσει την απομάκρυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την ομάδα.

Ανάλογη αυστηρότητα έδειξε και με την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο, τον οποίο, εξαιτίας της κακής του φυσικής κατάστασης, έστειλε για προπονήσεις σε κόουτς τέταρτης κατηγορίας και δεν τον είχε στα πλάνα του για κάτι περισσότερο από τρεις μήνες.

Η εφαρμογή των κανόνων του Τεν Χαχ φαίνεται και μέσα από τους χρόνους που έχει αγωνιστεί κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια από αυτή τη λίστα δεν λείπουν και οι εκπλήξεις καθώς ο, επί τρεις μήνες, παραγκωνισμένος Σάντσο έχει καταγράψει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον αρχηγό της ομάδας, Χάρι Μαγκουάιρ αλλά και από τον, για αρκετούς μήνες απόντα λόγω τραυματισμού, Άντονι Μαρσιάλ.

Για την ιστορία, στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Μπρούνο Φερνάντες με 3.358 λεπτά συμμετοχής ενώ πίσω του βρίσκεται ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: "Παλεύει" με δύο ομάδες της PL για παίκτη της LaLiga, πρώην αστέρι της Λυών

Μουρίνιο: Τρεις παλιές αγάπες και η Παρί στο κατόπι του Πορτογάλου

Άστον Βίλα: Ο Μαρτίνεζ έτοιμος να ξεπεράσει την πώληση του Κέπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK