Μπαρτσελόνα: Το τρικ που σκέφτηκε για να επωφεληθεί από τον Φάτι

Την πώληση του Ανσού Φάτι με τον όρο της επαναγοράς του σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο φέρεται πως έχει αποφασίσει η Μπαρτσελόνα.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Με "δεμένα " τα χέρια κινείται η Μπαρτσελόνα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP.

Οι μπλαουγκράνα δεν κατάφεραν να φέρουν πίσω τον Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντίνο μάλιστα να αποκαλύπτει πως δεν έφτασε ποτέ κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του, παρά το γεγονός πως αποχώρησαν κάποια μεγάλα συμβόλαια, όπως αυτά των Μπουσκέτς και Άλμπα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MundoDeportivo η Μπάρτσα φέρεται πως προσπαθεί να λύσει μέρος των οικονομικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει, χρησιμοποιώντας το "χαρτί" Ανσού Φάτι.

Ο νεαρός εξτρέμ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τσάβι, αλλά ο προπονητής πιστεύει στις δυνατότητές του, γι αυτό και σε συνεννόηση με τη διοίκηση της ομάδας, έχει αποφασιστεί να πωληθεί σε όποια ομάδα δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά να μπει στο deal και ρήτρα επαναγοράς του.

Θυμίζουμε πως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες, έφερε στα γραφεία των Μπλαουγκράνα πρόταση για την πώληση του Φάτι στη Γουλβς αντί του Ρούμπεν Νέβες και 30.000.000 ευρώ, με τον Τσάβι όμως να μην είναι θετικός σε μία τέτοια κίνηση.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί εξετάζει τον ελεύθερο φορ που θέλουν... όλοι

Λίβερπουλ: Αυτές είναι οι προτεραιότητες του Κλοπ μετά την απόκτηση του Μακ Άλιστερ

Γιουνάιτεντ: Τα βρήκε σε όλα με τον διακαή πόθο του Τεν Χαχ, εμπόδιο η ομάδα του παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK