Ο Μάρκο Σίλβα άρχισε το "ψηστήρι" σε ενδεκαδάτο άσο της Γιουνάιτεντ στο... πάρκινγκ

Ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φρεντ είχε ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα μετά από το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων, φουντώνοντας τα σενάρια.

Fulham's head coach Marco Silva ahead of the English Premier League soccer match between Brentford and Fulham at Brentford Community Stadium in Brentford, West London, Monday, March 6, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Ο Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της Φούλαμ AP

Τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Premier League ολοκλήρωσαν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ και μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, Μάρκο Σίλβα, είχε μία συνομιλία με άσο της Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον Φρεντ, στον οποίο ο Σίλβα άρχισε το "ψηστήρι" στο πάρκινγκ του Όλντ Τράφορντ, με το Sportsbible να αναφέρει πως μόνο "αθώα" δεν ήταν η κίνηση του Πορτογάλου.

Το συμβόλαιο του Φρεντ με την Γιουνάιτεντ λήγει το καλοκαίρι του 2024, χωρίς να υπάρχει, προς το παρόν τουλάχιστον, πρόθεση για να ανανεωθεί, κάτι που ξέρει καλά ο Μάρκο Σίλβα, αρχίζοντας το ασφυκτικό πρέσινγκ στον Βραζιλιάνο.

Πάντως, ο 30χρονος Βραζιλιάνος χαφ βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Έρικ Τεν Χαχ, έχοντας στο ενεργητικό του 6 γκολ και ισάριθμες ασίστ, με την χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται στα 20.000.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει να τον στείλει δανεικό αλλά αυτός εξετάζει πρόταση από ομάδα εκτός PL

Γιουναίτεντ: Ο Τεν Χαχ θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ τον κολλητό του Εμπαπέ

Αντσελότι: Παρά τις δηλώσεις παραμονής, κορυφαία ομάδα "βλέπει" συμφωνία

News 24/7

24MEDIA NETWORK