Τουχέλ: Πολλές οι φήμες για το μέλλον του στην Μπάγερν, τι ισχύει

Κανονικά στα πλάνα της Μπάγερν βρίσκεται ο Τόμας Τούχελ παρά τις φήμες από την Αγγλία που τον θέλουν να λέει "αντίο", σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Bayern's head coach Thomas Tuchel grimaces before the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τόμας Τούχελ πίσω από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Τον πρώτο του τίτλο με την Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε ο Τόμας Τούχελ μετά από την γκέλα της Ντόρτμουντ και το buzzer beater του Μουσιάλα.

Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας, παρά την κατάκτηση του τίτλου, δεν έμεινε ικανοποιημένη από την αγωνιστική εικόνα του συλλόγου και προχώρησε στην άμεση απομάκρυνση των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς από τις θέσεις του CEO και του τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος μάλιστα είχε αποκαλύψει την μεταγραφή του Τούχελ στην Μπάγερν, δημοσιεύματα από την Αγγλία θέλουν τον Γέρμανο να λέει άμεσα "αντίο" στον σύλλογο στα πλαίσια της ολικής ανοικοδόμησης που θέλει να κάνει η ομάδα.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, δεν ισχύει καθώς η διοίκηση θέλει να του δώσει τη δυνατότητα να προετοιμάσει τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή, ο οποίος βέβαια ακόμη δεν έχει αποκτηθεί.

Δέιτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Drake: Μετά την Μπαρτσελόνα, "εισβάλλει" και στο MLS

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει να τον στείλει δανεικό αλλά αυτός εξετάζει πρόταση από ομάδα εκτός PL

Γιουναίτεντ: Ο Τεν Χαχ θέλει να φέρει στο Μάντσεστερ τον κολλητό του Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK