Νεϊμάρ: Έριξε άκυρο στο πάρτι τίτλου της Παρί για χάρη της F1

Στο Grand Prix του Μονακό παρευρέθηκε ο Νεϊμάρ παρά το γεγονός πως την ίδια μέρα η Παρί γιόρταζε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Brazilian soccer player Neymar walks near the track prior to the Monaco Formula One Grand Prix, at the Monaco racetrack, in Monaco, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Νεϊμαρ στο Grand Prix του Μονακό AP

Μόνο σίγουρο δεν μοιάζει το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς η γαλλική ομάδα ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί τον ποδοσφαιριστή.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νέι στον αστράγαλο 'πάγωσε" τα πάντα αλλά η έντονη δυσαρέσκεια των φίλων της Παρί για τον Βραζιλιάνο, έβαλε τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί σε σκέψεις για το μέλλον του Βραζιλιάνου σταρ στην ομάδα.

Ο Νεϊμάρ έχει ξενερώσει από το υπάρχον κλίμα, δείγμα της πρόσφατης ενέργειας που έκανε την ημέρα των πανηγυρισμών της Παρί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Equipe, ο ποδοσφαιριστής απουσίασε από το "γλέντι" της Παρί και επέλεξε να παρευρεθεί στο Grand Prix του Μονακό, σε αντίθεση με άλλους συμπαίκτες του που αντιμετωπίζουν και αυτοί προβλήματα τραυματισμού.

Πάντως, από την εκδήλωση απουσίασε και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από την Παρί αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και δεν υπάρχει στον ορίζοντα ενδεχόμενο συμφωνίας.

Θυμίζουμε ότι για την κατάσταση του Νεϊμάρ θέλησε να ενημερωθεί από πρώτο χέρι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τα σενάρια.

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Έκλεισε τον βασικό στόχο της Ντόρτμουντ για αντι-Μπέλιγχαμ

Ο Μάρκο Σίλβα άρχισε το "ψηστήρι" σε ενδεκαδάτο άσο της Γιουνάιτεντ στο... πάρκινγκ

Τουχέλ: Πολλές οι φήμες για το μέλλον του στην Μπάγερν, τι ισχύει

News 24/7

24MEDIA NETWORK