Ντέλε Άλι: Παρά τον παραγκωνισμό του, εξετάζεται η επιστροφή του σε κορυφαίο πρωτάθλημα

Απο τις Ίντερ και Μίλαν αναμένεται να εξεταστεί το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ντέλε Άλι καθώς πρόκειται για μία κίνηση χαμηλού κόστους μετά από τις τελευταίες κακές χρονιές του.

Tottenham's Dele Alli, right, duels for the ball with Liverpool's Joel Matip during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Dec. 19, 2021. (AP Photo/Frank Augstein)
ο Ντέλε Άλι με τη φανέλα της Τότεναμ AP

Χαμός γίνεται με τον Ντέλε Άλι στην Τουρκία το τελευταίο διάστημα καθώς ο ποδοσφαιριστής εξαιτίας της συμπεριφοράς του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου παραγκωνίστηκε από την ομάδα.

Το σίριαλ με τον Άγγλο είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν όταν και αντικαταστάθηκε στο 1ο ημίχρονο σε αναμέτρηση της Μπεσίκτας με ομάδα μικρότερης κατηγορίας για το Κύπελλο Τουρκίας.

Πλέον, ο ποδοσφαιριστής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρακολουθήσει όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της τούρκικγς ομάδας από την κερκίδα και θα επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Έβερτον.

Με τους άγγλους έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 αλλά δεν αναμένεται να μείνει, με την Calciomercatoweb να βάζει στο κόλπο για την απόκτησή του δύο ομάδες της Ιταλίας.

Ο λόγος για τις Μίλαν και Ίντερ, οι οποίες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν θα έλεγαν "όχι" σε μία κίνηση χαμηλού κόστους, λαμβάνοντας υπ'όψιν και το παρελθόν του Ντέλε Άλι στην Τότεναμ.

Η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 11.000.000 αλλά είναι δεδομένο πως ακόμα κι αν δεν μέινει ελεύθερος από την Έβερτον, μπορεί να πωληθεί και με ποσό αρκετά μικρότερο.

Διαβάστε Περισσότερα

Λουκάκου: Τον θέλει ελίτ ομάδα παρά την μέτρια χρονιά του

Άρσεναλ - Σπόρτινγκ: Ο Γκονζάλβες μιμήθηκε τον επικό πανηγυρισμό του Τζάκα και έγινε χαμός

Μέσι: Αυτοί είναι οι όροι που έχει βάλει στην Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK