Μπιέλσα: Η κίνηση που δείχνει ότι επιστρέφει στην Premier League

Σπίτι στην Αγγλία ψάχνει ο Μαρσέλο Μπιέλσα κάτι που πληθαίνει τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει τον πάγκο ομάδας της Premier League από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Leeds United's head coach Marcelo Bielsa gestures during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road, Leeds, England, Sunday, Sept. 12, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Ελεύθερος εδώ και σχεδόν ένα χρόνο είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα, μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Λιντς, παρά τις προτάσεις που έχει δεχθεί όλο αυτό το διάστημα, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN σχεδιάζει μεθοδικά το επόμενο του βήμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο 67χρονος Αργεντίνος προπονητής ψάχνει σπίτι στην Αγγλία ώστε να εγκατασταθεί μόνιμα εκεί και περιμένει προτάσεις από ομάδες της Premier League.

Θυμίζουμε, ότι ο Μπιέλσα πρόσφατα απέρριψε πρόταση της Έβερτον καθώς δεν ήθελε να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας στα μισά της χρονιάς ζητώντας μάλιστα από τους ιθύνοντες της ομάδας να προπονεί μέχρι το καλοκαίρι την u21.

Για τον Μπιέλσα έντονο ενδιαφέρον έδειξε και η εθνική του Μεξικού ενώ δημοσίευμα τον ήθελε να βρίσκεται στη λίστα και της Λιντς.

Ο Αργεντίνος έχει σε τεράστια εκτίμηση την Premier League και είναι διατεθειμένος να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Νεϊμάρ ίσως "φέρει" στο Παρίσι μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία

Πεπ: Η Σίτι του κάνει το "χατίρι" και ανανεώνει την αποκάλυψη του Μουντιάλ

Σίτι: Ο Έντερσον αγωνίστηκε με κάλτσες της... Κρίσταλ Πάλας

News 24/7

24MEDIA NETWORK