Ρονάλντο: Τι γράφει στην ειδική λίστα που παρέδωσε στην Αλ Νασρ

Λίστα με προτάσεις για την βελτίωση της Αλ Νασρ και του ποδοσφαίρου της χώρας γενικότερα φέρεται να έδωσε ο CR7 λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ρονάλντο: Τι γράφει στην ειδική λίστα που παρέδωσε στην Αλ Νασρ
PRINT SCREEN

Την βόμβα της χρονιάς έκανε η Αλ Νασρ καθώς υπέγραψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος.

Ο Πορτογάλος σταρ είναι γνωστό πως είναι πολύ σωστός επαγγελματίας και ιδιαίτερα απαιτητικός. Αυτό το έδειξε άλλη μία φορά με το που υπέγραψε το διαστημικό συμβόλαιο του.

Έτσι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το ESPN οι άνθρωποι της Αλ Νασρ έλαβαν από τον Πορτογάλο μία λίστα με βελτιώσεις που πιστεύει ο ίδιος ο CR7 ότι πρέπει να γίνουν τόσο στην ομάδα όσο και γενικότερα στο ποδόσφαιρο της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο στη συγκεκριμένη λίστα έγραφε για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε να αναπτυχθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας αλλά και τι αλλαγές χρειάζονται στην εξωαγωνιστική λειτουργία της Αλ Νασρ.

Οι ιθύνοντες της ομάδας ευελπιστούν πως ο Πορτογάλος σταρ θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα της Αλ Νασρ και θα παραμείνει στην ομάδα και μετά το 2025.

Θυμίζουμε, ότι ο Ρονάλντο στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν, είχε μιλήσει για την απαράδεκτη οργάνωση της ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε επίπεδο ανθρώπων.

Στη λίστα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο CR7 έχει και απαιτήσεις για συγκεκριμένες μεταγραφές με την Αλ Νάσρ πάντως να έχει στη λίστα της αρκετούς από τους παλιούς συμπαίκτες του Πορτογάλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες σκέφτονται το μπαμ με άσο της Τσέλσι

Έντσο Φερνάντες: Ο προπονητής της Μπενφίκα έκανε την αποκάλυψη

Γιουνάιτεντ: Πυροδοτεί βόμβα 100 εκάτ. για ελίτ ποδοσφαιριστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK