Παρί: Γίνεται Μπάγερν της Γαλλίας και παίρνει μεγάλο αστέρι της χώρας

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ραγιάν Τσερκί φέρεται να δείχνει η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με δημοσίευμα του FootMercato που αναπαράγει και το GOAL.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Σε αλλαγή πλάνου φέρεται να έχει οδηγηθεί η Παρί Σεν Ζερμέν μετά τις αλλεπάλληλες αρνητικές απαντήσεις που έχει λάβει από ομάδες και ποδοσφαιριστές.

Ούτε η προσπάθεια απόκτησης του Μάρκους Ράσφορντ,ούτε αυτή του Ζοάο Φέλιξ ευδοκίμησαν κάτι που έχει αναγκάσει την γαλλική ομάδα να αναπροσαρμόσει το αρχικό πλάνο της και να στραφεί σε περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών.

Μία από τις επιλογές που εξετάζονται είναι αυτή του Ραγιάν Τσερκί, ο οποίος αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Λυών με την φανέλα της οποίας την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 18 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ.

Ο 19χρονος Γαλλοαλγερινός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό κάτι που σύμφωνα με δημοσίευμα του FootMercato που αναπαράγει και το GOAL αρέσει αρκετά στους ιθύνοντες της ομάδας του Παρισιού.

Η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή κυμαίνεται στα 18.000.000 ευρώ ενώ το συμβόλαιο του με την Λυών λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Τι γράφει στην ειδική λίστα που παρέδωσε στην Αλ Νασρ

Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες σκέφτονται το μπαμ με άσο της Τσέλσι

Έντσο Φερνάντες: Ο προπονητής της Μπενφίκα έκανε την αποκάλυψη

News 24/7

24MEDIA NETWORK