Ζότα: Ο CR7 τον βοήθησε να "ξεμπλοκάρει" παρομοιάζοντας το σκοράρισμα με την κέτσαπ

Την συμβουλή που του έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το σκοράρισμα χρησιμοποιώντας το παράδειγμα της κέτσαπ αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Ντιόγο Ζότα.

Portugal's Cristiano Ronaldo, center, celebrates with Diogo Jota and Bernardo Silva, right, after scoring the opening goal during the Euro 2020 soccer championship group F match between Portugal and Germany at the Football Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, June 19, 2021. (Philipp Guelland/Pool via AP)
Ντιόγο Ζότα και Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζουν AP

Το πρώτο του γκολ στην Premier League έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο σημείωσε ο Ντιόγο Ζότα στην αναμέτρηση με την Λιντς και μετά από το τέλος της αναμέτρησης θυμήθηκε ένα παράδειγμα που του είχε αναφέρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να τον "ξεμπλοκάρει"

Συγκεκριμένα ο CR7 για να βοηθήσει τον Ζότα σύγκρινε το σκοράρισμα με την κέτσαπ, εννοώντας πως, όπως όταν ανοίγεις το καπάκι της κέτσαπ μετά την πρώτη σταγόνα φεύγουν και άλλες, έτσι συμβαίνει και με το σκοράρισμα και τον επιθετικό.

'...Ο Κριστιάνο μου είχε πει να παραμείνω θετικός και να σκεφτώ πως το γκολ για τον επιθετικό είναι σαν το καπάκι και την κέτσαπ. όταν βγαίνει η πρώτη σταγόνα, ακολουθούν και άλλες..."

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ βρήκε τον νέο Σαλάχ

Ίντερ: Δύσκολα μένει ο Λουκάκου, αυτά είναι τα τρία φαβορί για να τον διαδεχθούν

Ρεάλ: Ο Αντσελότι "πέταξε" αινιγματική ατάκα για τον στόχο των 150 εκάτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK