Ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ξεπέρασε και τον Μπολτ

Πιο γρήγορος ακόμα και από τον Γιουσέιν Μπολτ είναι ο Καρίμ Αντεγέμι αφού κατάφερε να κάνει τα 30 μέτρα πιο γρήγορα από τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ.

Dortmund's Karim Adeyemi celebrates after scoring his side's fifth goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and VfL Wolfsburg in Dortmund, Germany, Saturday, May 7, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Καρίμ Αντεγέμι σκοράρει AP

Ένα εντυπωσιακό ρεκόρ έχει καταγράψει ο νεαρός άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Καρίμ Αντεγέμι.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος επιθετικός έχει καταφέρει να κάνει τα 30 μέτρα σε 3.60 επίδοση που ξεπερνάει αυτή του Γιουσέιν Μπολτ στην κούρσα που έκανε το Παγκόσμιο ρεκόρ το 2009, καθώς είχε ολοκληρώσει τα πρώτα 30 μέτρα της κούρσας σε 3.78.

Μάλιστα, στον Αντεγεμί τέθηκε το ερώτημα αν επιθυμεί να συμμετάσχει με την εθνική ομάδα της Γερμανίας στο αγώνισμα των 100 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024, με τον ίδιο να απαντά πως τον απασχολεί μόνο το ποδόσφαιρο.

Παρά το γεγονός πως ο 21χρονος δεν θέλει να ασχοληθεί με τον στίβο, δεν δίστασε να πει, σε δηλώσεις του στο Skysports, πως θεωρεί ότι είναι ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

"...Ναι πιστεύω ότι είμαι ο πιο γρήγορος. Είμαι πολύ πεπεισμένος μ' αυτό.Υπάρχει κάποιος άλλος κοντά μου; Ίσως. Αλλά όχι πιο γρήγορος..."

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα φέρνει παίκτη που ο Τσάβι πρόσφατα απέρριψε

Τσέλσι: Ανατροπή! Σκέφτεται το "αντίο" ο Τιάγκο Σίλβα για χάρη της ομάδας που τον ανέδειξε

Ραούλ: Φεύγει από την Ρεάλ και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK