Νάγκελσμαν: Μετά την Τότεναμ, εξετάζεται και από την "ομάδα - τρόπαιο"

Ψηλά στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να βρίσκεται ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann listens to questions of journalists during a news conference in Munich, Germany, Tuesday, March 7, 2023 prior to the Champions League group round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain. Bayern will face PSG on Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Τον ποδοσφαιρικό πλανήτη τρέλανε η Μπάγερν Μονάχου καθώς από το... πουθενά ανακοίνωσε την απόλυση του Τζούλιαν Νάγκελσμαν και λίγο αργότερα την πρόσληψη του Τόμας Τούχελ, ο οποίος έβαλε δύσκολα στον εαυτό του από την αρχή.

Ο Νάγκελσμαν βρισκόταν στον πάγκο των Βαυαρών από το καλοκαίρι του 2021 έχοντας υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης του από την Μπάγερν δεν ήταν λίγες οι ομάδες που "ταρακουνήθηκαν" και τον έβαλαν ψήλα στη λίστα τους εν όψει του καλοκαιριού.

Πρώτη απ' όλες η Τότεναμ,η οποία είναι κοινό μυστικό πως αναζητά νέο προπονητή μετά από το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του Αντόνιο Κόντε.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του Athletic, τον νεάρο προπονητή έχει στη λίστα της και η Ρεάλ Μαδρίτης παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι με την ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στην ομάδα μόνο βέβαιο δεν μοιάζει καθώς η φετινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας δεν έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Φλορεντίνο Πέρεθ ενώ πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Ιταλό προπονητή να έχει κλείσει στην εθνική Βραζιλίας.

Πάντως, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Νάγκελσμαν είναι ο πρώτος στόχος των Μαδριλένων σε περίπτωση αποχώρησης του Αντσελότι καθώς στη λίστα υπάρχει πάντα και το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Διαβάστε Περισσότερα

Τούχελ: "Τρέλανε" την Μπάγερν με τις πρώτες του δηλώσεις

Μάροκο: Ο Άμραμπατ έκανε στον Βίνι Τζούνιορ ότι στον Εμπαπέ και "άναψαν" τα αίματα

Ατλέτικο: Ενδεκαδάτος παίκτης της θέλει να πάει Serie A, Γιούβε και Ρόμα τα φαβορί

News 24/7

24MEDIA NETWORK