Βόμβα! Συμφωνία Αντσελότι με εθνική Βραζιλίας, σύμφωνα με το ESPN Brasil

Σε πλήρη συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι φέρεται να έχει έρθει η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας σύμφωνα με το ESPN Brasil.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti grimaces prior the start of the Spanish La Liga soccer match between Elche and Real Madrid at the Martinez Valero Stadium in Elche, Spain, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Μία βόμβα μεγατόνων που αναμένεται να ταράξει τα νερά του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου αποκάλυψε το ESPN Brasil σε δημοσιέυμα του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, ο Κάρλο Αντσελότι έχει πει το "ναι" στην βραζιλιάνικη Ομοσπονδία και αναμένεται να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε όλα αλλά δεν θέλουν να επιβεβαιώσουν δημόσια τη συμφωνία καθώς ο Ιταλός προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Πάντως, το τελευταίο δίαστημα δίνουν και παίρνουν τα σενάρια που θέλουν τον Αντσελότι να αποχωρεί από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας της φετινής πορείας της ομάδας.

Θυμίζουμε, ότι το προηγούμενο διάστημα η ομοσπονδία της Βραζιλίας είχε προσεγγίσει και τον Ζινεντίν Ζίνταν ώστε να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Γάλλο όμως να απαντάει άμεσα αρνητικά.

Διαβάστε Περισσότερα

Χουλκ: Μετά το viral βίντεο με τη ζυγαριά, έσπασε όλα τα κοντέρ με δύο φάουλ

Γιουνάιτεντ: Εκμεταλλεύεται "ειδικό όρο" και κινείται για παικταρά αντί μόλις 12 εκατ.

Γκρίλις: Έτοιμος να ολοκληρώσει το κορυφαίο deal Βρετανού ποδοσφαιριστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK