Νάνι: Στα 36 του αγωνίζεται στην Μελβούρνη και θυμίζει CR7

Στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας αγωνίζεται πλέον ο Νάνι, ο οποίος όμως έχει καταφέρει να διατηρήσει το σώμα του σε εξαιρετική κατάσταση.

FILE - Portuguese Nani takes part in a Portugal national soccer team training session at the National Stadium in Oeiras, near Lisbon on June 5, 2015. Former Manchester United winger Nani has signed a two-season deal to join Melbourne Victory in Australias A-League. (AP Photo/Francisco Seco, File)
Ο Νάνι AP

Την ποδοσφαιρική του καριέρα συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας και την ομάδα της Melbourne Victory από το περασμένο καλοκαίρι ο Νάνι.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένας από τους αγαπημένους συμπαίκτες του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από το περάσμα τους από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης θέλησε να δοκιμάσει τη τύχη του και σ΄αυτά του MLS αλλά και της Αυστραλίας, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι φωτογραφίες που θέλησε να μοιράστει ο ποδοσφαιριστής με τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε πως ο Νάνι αποτελούσε για χρόνια ένα από τα πιο σπουδαία ονόματα της εθνικής Πορτογαλίας έχοντας καταγράψει συνολικά 112 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Έδωσε σε μασέρ μία Πόρσε για δύο αριθμούς τηλεφώνου

Μπαρτσελόνα: Πουλάει "τελειωμένο" παίκτη που κάποτε της κόστισε 36 εκατ.

Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τεν Χαχ για αντι-Μαγκουάιρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK