Παρί: Ο Κελαϊφί δένει το μεγάλο αστέρι των Γάλλων και ονειρεύεται να τον κάνει νέο Τζέραρντ

Σε νέο Στίβεν Τζέραρντ θέλει να μετατρέψει τον Γουαρέν Ζαϊρέ Εμερί ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με τον παίκτη να υπογράφει άμεσα το νέο συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους.

Παρί: Ο Κελαϊφί δένει το μεγάλο αστέρι των Γάλλων και ονειρεύεται να τον κάνει νέο Τζέραρντ
Ο Γουαρέν Ζαϊρέ Εμερί με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Πολλές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί σε δηλώσεις , με την τοποθέτησή του για τον Κιλιάν Εμπαπέ να ξεχωρίζει.

Ο ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας ρωτήθηκε από την Parisien και για το νέο μεγάλο αστέρι των Γάλλων, Γουαρέν Ζαϊρέ Εμερί, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως στόχος του είναι να γίνει ο Στίβεν Τζέραρντ της Παρί Σεν Ζερμέν.

"...Θέλω να γίνει ο Στίβεν Τζέραρντ της Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλω να μείνει μαζί μας για πάντα. Είναι από το Παρίσι, αγαπάει την ομάδα. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και επίσης πολύ καλό παιδί. Είναι ένα παράδειγμα για όλους..."

Θυμίζουμε πως η Παρί τα έχει βρει σε όλα για νέο πολυετές συμβόλαιο με τον παίκτη, απλά περιμένει να ενηλικιωθεί για να το επισημοποιήσει.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Εμερί έχει πραγματοποιήσει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εκεί εστιάζει η Μπάγερν μετά την άτυπη ήττα από την Τότεναμ

Ο Μέσι θέλει να φέρει στο Μαϊάμι και μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές της Μπαρτσελόνα

Ο Κελαϊφί αναφέρθηκε σε μυστική συμφωνία με τον Εμπαπέ και πάγωσε τους πάντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK