Νεϊμάρ: Έχασε μετά από χρόνια μεγάλη πρωτιά από τον "διάδοχό" του

Ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που είτε προέρχεται είτε αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας ψηφίστηκε ο Βινίσιους, ρίχνοντας από την κορυφή, μετά από χρόνια τον Νεϊμάρ.

PSG's Neymar warms up prior to a French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Stade Louis II in Monaco, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Νεϊμάρ σε προθέρμανση της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Εκτός δράσης βρίσκεται εδώ και κάποιους μήνες ο Νεϊμάρ καθώς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αστράγαλό του.

Η αγωνιστική αδράνεια του Βραζιλιάνου σταρ της Παρί σε συνδυασμό με την άνοδο του Βινίσιους έριξαν τον "Νέι" από μία μεγάλη πρωτιά.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε δημοσίευμα της η καταλανική Sport, έπειτα από έρευνα που διεξήχθη από το AtlasIntel για το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, ο Βινίσιους ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Βραζιλιάνος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, πρωτιά που για πολλά χρόνια δεν έφευγε από τα χέρια του Νέι.

Στην ψηφοφορία εκτός από Βραζιλιάνοι, συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να ρίξουν από την κορυφή τους Βινίσιους και Νεϊμάρ.

Διαβάστε Περισσότερα

Κέιν: Αυτή είναι η τελική του απόφαση για το μέλλον του

Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο σκέφτεται να κάνει μεγάλη αλλαγή προκειμένου να "αναγεννηθεί"

Λίβερπουλ: Φεύγει ο Μίλνερ, αυτές οι δύο ομάδες της Premier League τον "κυνηγούν"

News 24/7

24MEDIA NETWORK