Νεϊμάρ: Έσπασε κάθε ρεκόρ με το τελευταίο του πάρτι

Πως κάποια από τα πάρτι του Νεϊμάρ διαρκούν έως και 48 ώρες αποκάλυψαν οι γείτονες του στην Μπουζιβάλ, περιοχή όπου διαμένει ο Βραζιλιάνος τη τελευταία πενταετία.

Brazil's Neymar gestures after the World Cup group G soccer match between Cameroon and Brazil, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Ο Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/MOISES CASTILLO)

Δεν έχουν τέλος τα δημοσιεύματα για την εξωγηπεδική ζωή του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, ο οποίος πλέον βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του από την γαλλική ομάδα.

Περά από τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Νεϊμάρ να παραβαίνει τους κανόνες που "όρισε" ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα με τη Μπάγερν Μονάχου αλλά και τους τσακωμούς του ποδοσφαιριστή με αρκετά μέλη της ομάδας, ο Βραζιλιάνος έχει "αναστατώσει" το κοινό και με τα πάρτι του.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον ΝεΪμάρ να κάνει πάρτι πολλών ωρών στο σπίτι του με αφορμή τα γενέθλια του, και τους γείτονες, με μπροστάρη τον δήμαρχο της περιοχής να προχωρούν σε καταγγελίες.

Σύμφωνα με την MARCA, που επικαλείται πηγές από τη Γαλλία, τα πάρτι που κάνει ο Βραζιλιάνος σε κάποιες περιπτώσεις κρατούν μέχρι και 48 ώρες, με το τελευταίο για τα γενέθλιά του να είναι ένα από τα πιο μεγάλα σε διάρκεια και τη μουσική να ακούγεται ακόμα και 600 μέτρα μακρία, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής.

Μάλιστα, κάποιοι κάτοικοι συγκρίνουν τη στάση του μ' αυτή του Ροναλντίνιο λέγοντας πως ο "Ρόνι", κατά τη θητεία του στην Παρί, είχε δεθεί πολύ περισσότερο με τους ντόπιους από ότι ο "Νέι".

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα το ισπανικό μέσο είχε αναφέρει πως ο Νεϊμάρ είχε φλερτάρει ταυτόχρονα αθλήτριες της εθνικής Βόλεϊ της Βραζιλίας, οι οποίες είναι δίδυμες.

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: Ο Κάριους επιστρέφει χάρη στην... Λίβερπουλ

Μπάγερν: Έχασε Σάμπιτζερ αλλά θέλει παικταρά από την Γιουνάιτεντ

Μπάγερν: Το τρικ του Νάιγκελσμαν με Παβάρ που χαλάει τα σχέδια της Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK