Τότεναμ: Το φαβορί για αντι-Λορίς παίζει σε κορυφαία ομάδα

Την περίπτωση του Βόιτσεχ Σέζνι έχει ξεχωρίσει ο Αντόνιο Κόντε για να αντικαταστήσει τον Ούγκο Λορίς σύμφωνα με δημοσίευμα της GazzettadelloSport.

Tottenham's goalkeeper Hugo Lloris gestures during the Champions League Group D soccer match between Marseille and Tottenham Hotspur at the Stade Velodrome in Marseille, France, Tuesday, Nov. 1, 2022. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Ούγκο Λιορίς στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μαρσέιγ για το Champions League AP

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται Τότεναμ καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Ούγκο Λορίς είναι στα 36 και δεν αναμένεται να ανανεωθεί το συμβόλαιό του που λήγει το 2024.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της GazzettadelloSport που αναπαράγει και το Goal, η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Αντόνιο Κόντε είναι αυτή του τερματοφύλακα της Γιουβέντους, Βόιτσεχ Σέζνι.

Ο Πολωνός πραγματοποιεί σταθερά καλές χρονιές με τους Ιταλούς από το 2017 που έγινε κάτοικος Τορίνο, ενώ εντυπωσιακές ήταν οι εμφανίσεις του και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Κατάρ.

Το συμβόλαιο του Σέζνι λήγει το καλοκαίρι του 2024 με την Γιουβέντους να είναι θετική στο ενδεχόμενο πώλησής του καθώς δεν είναι λίγα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εξαιτίας ποινών που της έχουν επιβληθεί από τις ιταλικές αρχές.

Διαβάστε Περισσότερα

Κύριος ο Όσιμεν, δήλωσε πως δουλεύει για να πάει στην Αγγλία ενώ καθόταν δίπλα στον πρόεδρο της Νάπολι

Γιουνά Ρεάλ: Το κάζο 100.000.000 ευρώ οδεύει προς τον επίλογό του ιτεντ: Ψυχολόγος στο προπονητικό μετά από την επτάρα στο Άνφιλντ


News 24/7

24MEDIA NETWORK