Σίτι: Οι "Πολίτες" έφτιαξαν πανό με την περίφημη φωτογραφία του Πεπ με το πούρο

Ένα πανό που δείχνει τον Πεπ Γκουαρντιόλα να κάνει πούρο ύψωσαν οι φίλοι της ομάδας στο Έτιχαντ, κατά τη διάρκεια της φιέστας.

Manchester City's head coach Pep Guardiola smiles before the English Premier League soccer match between Manchester City and Wolverhampton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Το 5ο του πρωτάθλημα με την Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει ο Πεπ Γκουαρντιόλα,με τους φίλους της ομάδας να του ετοιμάζουν μία μεγάλη έκπληξη κατά τη διάρκεια της φιέστας.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των "Πολιτών" σήκωσαν στο Έτιχαντ ένα πανό το οποίο απαθανάτιζε τον Πεπ Γκουαρντιόλα να κάνει πούρο.

Οι φίλοι της Σίτι φαίνεται πως δεν ξεχνούν και πήγαν πίσω στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2021, όταν ο Πεπ είχε βγάλει από το κινητό του βίντεο τον οποίο τον έδειχνε να καπνίζει πούρο.

Εκεινή την περίοδο ο, αν μη τι άλλο, εκκεντρικός πανηγυρισμός του Πεπ είχε γίνει άμεσα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν αποκλείεται να ξαναγίνει μετά από την δημιουργία του πανό.

Δείτε το πανό

Διαβάστε Περισσότερα

F1: Βόμβα! Οι Άγγλοι μιλούν για πρόταση 40 εκατ. της Φεράρι στον Χάμιλτον

Λουκάκου: Η Ίντερ ξεκαθάρισε τις προθέσεις της, τι ισχύει με Τσέλσι

Τότεναμ: Αυτά είναι τα τέσσερα φαβορί για τον πάγκο, μετά το "όχι" του Νάγκελσμαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK