Νεϊμάρ: Πήρε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του και προκαλεί αντιδράσεις

Πώς ο Νεϊμάρ είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και έπειτα να κρεμάσει τα παπούτσια του, αναφέρει το Athletic. Δεν είναι θετικοί στην παραμονή του διοίκηση και Λουίς Κάμπος.

PSG's Neymar warms up prior to a French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Stade Louis II in Monaco, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Νεϊμάρ σε προθέρμανση της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Τις υπηρεσίες του Νεϊμάρ θα στερηθεί η Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου καθώς ο βραζιλιάνος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να λύσει το προβλήμα που αντιμετωπίζει με τον αστράγαλό του.

Λίγο καιρό πριν από τον τραυματισμό του, δεν ήταν λίγα τα σενάρια που ήθελαν τον Νεϊμάρ να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τσέλσι προκειμένου να γίνει κάτοικος Λονδίνου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic που αναπαράγει και το FOOTMERCATO, ο "Νέι" έχει αποφασίσει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα του Παρισιού, να εξαντλήσει δηλάδη το συμβόλαιο του που λήγει το 2027, και έπειτα να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Πάντως, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, τόσο ο Λουίς Κάμπος όσο και η διοίκηση της Παρί θέλουν να τον ξεφορτωθούν καθώς το συμβόλαιο του είναι αρκετά υψηλό ενώ και η εξωαγωνιστική του συμπεριφορά πολλές φορές "αναστατώνει" την ομάδα.

Το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι πως ο Βραζιλιάνος δεν θα αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς μόνο βέβαιη δεν θεωρείται η τόσο γρήγορη ανάρρωση από τον τραυματισμό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Έκανε κίνηση - ματ για την μεταγραφή των 140 εκατ.

Μπαρτσελόνα: Τσέλσι και Νιούκαστλ "μάχονται" για βασικό παίκτη του Τσάβι

Πατέρας πασίγνωστου παίκτη βγήκε κι έκραξε τον Σιμεόνε

News 24/7

24MEDIA NETWORK