Νεϊμάρ: Σ΄αυτές τις ομάδες έχει προταθεί μετά τη ρήξη στις σχέσεις του με την Παρί

Και σε άλλες αγγλικές ομάδες πλην της Τσέλσι, φέρεται να έχει προταθεί ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα του 90min.

PSG's Neymar, left, dribbles Rennes' Joe Rodon during the League One soccer match Rennes against Paris Saint-Germain at the Roazhon Park stadium Sunday, Jan. 15, 2023 in Rennes, western France. (AP Photo/Mathieu Pattier)
Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Παρί AP

Σε ρήξη με τη διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Νεϊμάρ το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς του.

Πρόσφατο δημοσίευμα, ήθελε την Τσέλσι και τον πρόεδρο της, Τόντ Μπέλι να έχει κάνει ραντεβού με τον Κελαϊφί για την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το 90min, πέρα από τη Τσέλσι, ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί σχεδόν σε όλες τις πρωτοκλασάτες ομάδες της Premier League.

Έτσι, εκπρόσωποι του "Νέι" φέρεται να είπαν πλην της Τσέλσι και στις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Νιούκαστλ πως ο ποδοσφαιριστής θέλει την επόμενη αγωνιστική περίοδο να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Premier League.

Πάντως, προς το παρόν η μόνη ομάδα που δείχνει πως ενδιαφέρεται, σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον, για τον ποδοσφαιριστή είναι η Τσέλσι με την περίπτωση του όμως να έχει αρκετές δυσκολίες.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ο Πεπ κρίνει το μέλλον "σημαίας" της ομάδας

Ζιντάν: Συμφώνησε με ομάδα της F1, τι απάντησε για την επιστροφή στους πάγκους

Τσέλσι: Πλην του Νεϊμάρ, εξετάζει και παίκτη "αποκάλυψη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK