Σίτι: Ο Πεπ κρίνει το μέλλον "σημαίας" της ομάδας

Την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Σίτι θα συζητήσει ο Ιλκάι Γκουντογκάν το επόμενο διάστημα με τον Πεπ να παίζει σημαντικό ρόλο σ' αυτό. Πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει στη Μπαρτσελόνα ο παίκτης.

Manchester City's head coach Pep Guardiola takes his seat on the bench prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Λήγει το συμβόλαιο αρκετών παικτών της Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναμένεται να αποφασίσει με ποιους θέλει να συνεχίσει να συνεργάζεται.

Ένα από αυτά είναι και του Ιλκάι Γκουντογκάν, εκ των αρχηγών της ομάδας, που βρίσκεται στο Μάντσεστερ από το 2016 με την αποχώρηση να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Πιθανός προορισμός για τον ποδοσφαιριστή φέρεται να είναι η Μπαρτσελόνα, εξαιτίας της σχέσης που έχει με τον Τσάβι αλλά δεν αποκλείεται τελικά να ανανεώσει το συμβόλαιο με τους "Πολίτες" λόγω Πεπ.

Όπως αναφέρει το CaughtOffside, ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός σε ενδεχόμενο παραμονής στη Σίτι, ειδικά αν του το ζητήσει ο Γκουαρντιόλα καθώς οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές.

Βέβαια, για τη Σίτι εκκρεμεί και η οριστικοποίηση της ποινής για την υπόθεση των παραβάσεων, ποινή για την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αργήσει να βγει απόφαση.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμαρ: Ο Γκαλτιέ του "κούνησε το δάκτυλο" για έναν από τους δύο κανόνες

Ζιντάν: Συμφώνησε με ομάδα της F1, τι απάντησε για την επιστροφή στους πάγκους

Τσέλσι: Πλην του Νεϊμάρ, εξετάζει και παίκτη "αποκάλυψη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK